camperpark n205

Op pad richting Haarlem

Voor het eerste nachtje slapen in de camper kiezen we voor een camperplaats in Vijfhuizen nabij Haarlem in Noord Holland. We hadden al een aantal campings en andere camper plaatsen gebeld maar die zaten vol. De naam van de camperplaats is Camperpark N205 dat naast deze provinciale weg ligt. Wij hebben geen last ervaren van deze weg en ook niet van het vliegverkeer. Schiphol is op circa 16 km afstand. Ook het openbaar vervoer is erg dichtbij in iets meer dan een kwartiertje ben je met de bus in centrum van Haarlem. Op de camperplaats is een receptie voor de ontvangst waar je je moet melden. Indien er even niemand is dan bel je het 06 nummer want er is altijd iemand in de buurt. Wij betaalden het bedrag van 16 euro voor deze prima overnachting. De douche en de toiletten zijn erg schoon. Als je gaat douchen betaal je 1 euro in een potje. En de hond was ook welkom. Voor de faciliteiten kunt u op de website kijken van Camperpark N205.

Camperpark N205

In de omgeving

Wij hadden nog aardig wat in te richten in de camper zodat alles een plekje heeft. Het weer zat erg mee dus de stoeltjes naar buiten en even een bakkie zetten. Onze zoon woont in de buurt en kwam gezellig op bezoek. De beheerder wijst ons de weg naar een naast gelegen bos gebied waar het prima wandelen is met de hond. Het is ook het terrein waar verschillende festivals gehouden worden leuk om te zien. Weer terug maken we de lunch en genieten van de zon. Een gedenkplaats/monument van de slachtoffers van de mh17 ramp is aan de andere kant van de camper plaats te vinden.

Ons is deze camperplaats zeer goed bevallen. prijs oké, sanitair oké, faciliteiten oké. Rustige omgeving en er was wat te doen in de buurt prima voor een overnachting of iets langer.

De volgende dag

Wakker worden en ondanks de weerberichten schijnt het zonnetje nog vrolijk. Na het ontbijt maken we een plannetje voor de dag. Niet echt we rijden gewoon maar wat rond en bij Alphen a/d Rijn pakken we het recreatie gebied Zegersloot Noord. Een parkeerplaats naast een chinees restaurant met uitzicht op het water. Mooie plek voor de lunch en een bakkie. Na een mooie wandeling door het natuurgebied gaan we verder. We gebruiken de App van Campercontact en kiezen voor een gratis camper plaats in Oudewater. Prima plekje voor een overnachting. Maar ons weekendje zit er weer op en na het bezoek aan deze camperplaats en een bakkie koffie gaan weer richting huis.

Door ck13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *