Svr camping de dassenplas

Aankomst op de Stichting Vrije Recreatie camping de Dassenplas

Pinksterweekend ff er op uit met de camper. We willen niet te ver rijden en maken van te voren een willekeurige keuze. We komen terecht op een Svr camping in de plaats Lepelstraat gemeente Bergen op Zoom. Genaamd camping de Dassenplas. Bij aankomst komt de eigenaar ons al tegemoet en wijst ons een plekje aan. Ongeveer midden op de camping op een verharde plaats. Even de boel uitpakken en aansluiten en we zitten heerlijk in de zon. Het is een rustige omgeving met veel natuur er om heen. De eerste wandeling is een stukje rechts van de camping af. Mooi stukje van Staatsbosbeheer de laarzen route. Veel ganzen, reigers, zwaluwen en meer gevogelte. Op de camping is er een soort van kantine/keet waar je koffie of een ijsje kan halen. waterpunten zijn altijd wel in de buurt van je plekje en de wifi werkt goed. Even kijken bij de geitjes en de paarden is altijd leuk. De prijs is prima en wij komen zeker nog een keer terug.

Enkele afbeeldingen van de omgeving camping de dassenplas.

bruggetjeDe DassenplasKantine campingWandelroute campingCamping plekjewandelingAvond wandelingReceptie dassenplasOverzichtIngang Dassenplaswandelroute

Zwemmen in de Dassenplas

De tweede dag maken we weer een wandeling door het gedeelte om de Dassenplas. Heerlijk voor de hond om even te zwemmen. In de middag gaan we zelf ook even zwemmen. Door het goede weer hebben wij ons prima vermaakt op deze bijzondere plek dicht bij huis en midden in de natuur. Leuke wandelpaden en bruggetjes over het water. En zonder hond mag je ook door de weilanden indien je voldoende afstand houd van de koeien enz. Met de plaatsen Steenbergen, Halsteren en Bergen op zoom in de buurt is er voldoende te ontdekken als je wat langer blijft. Ook worden er een aantal pipowagens verhuurt.

Camping de Dassenplas.

Door ck13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *