Is het droog?

Op de Landal camping Coldenhove.

Eindelijk weer even op pad met de camper. 3 nachten met hemelvaart gestaan op Landal camping Coldenhove. Omdat we een eigen Wctje hebben en een douche mogen we staan op een camping. Zoals bekend van landal gaat de aankomst zeer soepel. Ook voor een campingplaats reservering ga je gewoon naar de receptie van het park. Na het inchecken en de nodige informatie gaan we richting ons plekje no 157. Er zijn maar een aantal plaatsen waar je een hond mee mag nemen. Maar die zijn dan wel lekker dicht bij een uitgang direct het bos in. Even uitpakken en de stroom aansluiten en we zijn klaar voor een eerste ontdekking.

Enkele afbeeldingen van de omgeving Landal coldenhove en ons plekje.

Bono vermaakt zich primaFietsenVisje etenFF bijkomen van de wandelingRondje Landal ColdenhovePlaats 157Wandeling 6.9kmIs het droog?Bos bos en bosLandal camping plaats

Wandeling Fietstocht en bossen.

Op de dag van aankomst was het erg warm in de avond de party gril 200 even getest en dat werkt prima. Volgende dag de fietskar voor de hond in elkaar gezet. Na het aankoppelen aan de fiets komen we er achter dat de banden erg zacht zijn. De fietspomp geeft het op en scheurt af na twee keer pompen. Maar bij Landal fiets verhuur naast de receptie prima geholpen met wat lucht. We hebben een leuk rondje om Landal heen gefietst door de bossen en de bebouwde kom van Eerbeek en Loenen. De dag daarna een wandeling opgehaald bij de receptie. We pakken er 1 van 6.9 km. Heerlijk door de bossen geen verkeer en erg rustig. Geen groot wild gezien alleen een paar flinke konijnen. Op de laatste dag een hertje direct tegen het hek van de uitgang van het park. Erg leuk na wat stilstaand kijken nam deze weer de benen. Een prima camping plaats vrij in de natuur en zeker voor herhaling vatbaar.

Door ck13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *