Camper huren

Ophaal locaties zijn er bijvoorbeeld in Rotterdam Amstelveen Hillegom Ter Aar en Almere. Kies uw locatie en de datum van uw vakantie en de zoektocht gaat beginnen. De campers in het systeem zijn van diverse camper bedrijven. U wordt doorgestuurd naar de beschikbare campers. Het verhuur aanbod van de campers varieert van een kleine Volkswagen camper tot een riante bus camper. De road surfer is een zeer uitgebreide Volkswagen camper die zeer soepel rijd. Met een automatische versnelling en airco een veel gehuurde camper.

De Mercedes Vito is eveneens een volledig ingerichte camper die al veel mensen een fantastische camper reis heeft gebracht. Of een grote camper bus voor 4 volwassenen om samen op pad te gaan. Met een lengte van 5.41 kunt u toch nog overal terecht. Wat dacht u van een wc, douche en warm water in de camper. Ook een aantal grote bus campers op basis van de sprinter zijn te huur. De zeer grote half integraal campers zijn bijna altijd verhuurt. De huur campers zijn is perfecte staat van onderhoud en goed uitgerust om een prima camper vakantie te vieren.

Een camper huren om er mee op vakantie te gaan is erg leuk. De meeste mensen huren toch nog steeds een camper in plaats van kopen. Huren heeft als voordeel dat je de camper na de vakantie weer inlevert en hem niet hoeft te stallen. Zeker als u de eerste keer met een camper op pad gaat dan is het verstandig om er 1 te huren. Als je alleen maar een paar weekenden en een grote vakantie op pad wilt gaan met een camper is huren de juiste beslissing.