Camper verhuur

Camper verhuur?

Camper verhuur van particuliere eigenaren van een vakantie camper. In alle provincies zijn er wel particuliere campers te huur. Het gemak van het online reserveren, ophalen op vakantie gaan en weer inleveren van de gehuurde camper. Bij het ophalen van de huur camper word er van alles uitgelegd. Het kan verschillen welke afspraken er zijn met de camper eigenaren over wat wel en niet mag. Wel of geen huisdier of Aftanken bij inleveren. Afspraken met de eigenaar die ook vermeld staan op de verhuur website.

Fiat ducato Noord Holland

Adria Twin Regio Den Haag

Camper Zuid Holland

Camper huren Utrecht

camper verhuur? Op zoek naar een bus camper voor de vakantie

Bus campers zijn erg gewild om te huren voor een camper avontuur. Een aantal voordelen zijn dat ze iets compacter zijn dan een alkoof of integraal camper. Ergens parkeren gaat net iets makkelijker met een bus amper. De lengte varieert van een meter of 4 tot wel 8 meter. In veel bus campers zit een lengte bed, maar ook dwars slaapplaatsen komt u tegen bij de huur bus campers. Let dus op als u lang bent dat het bed groot genoeg is.camperbus noord brabant

Camper huren Limburg

Camper huren Zeeland

Camper huren Overijssel

Beleef de vrijheid van een camper vakantie.

Heerlijk een camper huren en op pad naar een mooie plek ergens in Europa. Met een gehuurde camper heb je na de vakantie geen omkijken naar de camper. Zoals de stalling en het onderhoud. De campers die aangeboden worden voor de verhuur moeten aan veiligheids eisen voldoen. Alles moet gecontroleerd en veilig zijn en de camper bus moet goed onderhouden zijn en natuurlijk apk hebben. Ook de verzekering moet top zijn met pechhulp zodat als er iets aan de hand is u wel geholpen wordt.

Tijdens uw verhuur periode kunt u bij grote reizen altijd het oliepeil in de gaten houden en de verlichting. In de campers zit over het algemeen een koelkastje en een kooktoestel. Soms is er een chemisch toilet aanwezig, maar die kunt u voor circa 60 euro ook zelf aanschaffen. Opbergruimte is zeker belangrijk, u heeft al snel een aantal tassen kleding en veel boodschappen nodig om de eerste dagen door te komen. En met een camper bus kunt u gemakkelijk parkeren bij een supermarkt.