Kies een camper en pak het avontuur.

Camper verhuur van particuliere eigenaren van een vakantie camper. In alle provincies zijn er wel particuliere campers te huur. Het gemak van het online reserveren, ophalen op vakantie gaan en weer inleveren van de gehuurde camper. Bij het ophalen van de huur camper word er van alles uitgelegd. Het kan verschillen welke afspraken er zijn met de camper eigenaren over wat wel en niet mag. Wel of geen huisdier of Aftanken bij inleveren. Afspraken kunt u samen maken met de camper eigenaren. Kijkt u eens rond in het aanbod van de verhuur Campers.

Aanbod Campers

Beleef de vrijheid van een camper vakantie.

Bus campers zijn erg gewild om te huren voor een camper vakantie avontuur. Het voordeel is dat ze iets compacter zijn dan een alkoof of integraal camper. Ergens parkeren gaat net iets makkelijker met een bus camper. De lengte varieert van een meter of 4 tot wel 8 meter. In veel bus campers zit een lengte bed, maar ook dwars slaapplaatsen komt u tegen bij de verhuur bus campers. Let dus op als u lang bent dat het bed groot genoeg is.

Heerlijk een camper huren en op pad naar een mooie plek ergens in Europa. Met een gehuurde camper heb je na de vakantie geen omkijken naar de camper. Zoals de stalling en het onderhoud. De campers die aangeboden worden voor de verhuur moeten aan veiligheid"s eisen voldoen. Alles moet gecontroleerd en veilig zijn en de camper bus moet goed onderhouden zijn en natuurlijk apk hebben. Ook de verzekering moet top zijn met pechhulp zodat als er iets aan de hand is u wel geholpen wordt.

Een camper huren dan heeft u een ruime keuze.

Tijdens uw verhuur periode kunt u bij grote reizen altijd het oliepeil in de gaten houden en de verlichting. In de campers zit over het algemeen een koelkastje en een kooktoestel. Soms is er een chemisch toilet aanwezig, maar die kunt u voor circa 60 euro ook zelf aanschaffen. Opbergruimte is zeker belangrijk, u heeft al snel een aantal tassen kleding en veel boodschappen nodig om de eerste dagen door te komen. En met een camper bus kunt u gemakkelijk parkeren bij een supermarkt.