Op vakantie met een camper uit Limburg

Huur een camper in Limburg? Deze Possl camper van een particulier. Een prima uitleg van de eigenaar voor u vertrekt. zodat u weet hoe alles werkt. De camper is volledig ingericht voor een leuke camper vakantie. De complete keuken inventaris een wasrek een wc en nog veel meer. Eigen kussens en dekbed meenemen en de vakantiepret kan beginnen. Met deze buscamper maakt u mooie reizen en de bus is zelf prima onderhouden om de veiligheid te garanderen. voor meer informatie over de camper en de beschikbaarheid kijkt u even op de website.

Possl huren in Limburg

Huur een luxe camper in Limburg voor een ontspannen vakantie.



Vanuit Limburg reist u naar de leukste camper landen

Een camper gehuurd in Limburg heeft wat voordelen. Vanuit Limburg bent u met de camper direct in de buurt van de Belgische Ardennen. Daar zijn veel plaatsen te bezoeken zoals Durbuy Dinant en Bouillon. Ook zijn er veel campings te vinden in de Ardennen. Langs een rivier of midden in een bos er is altijd wel ergens een camper plekje. Wild staan met de camper in de Ardennen kan helaas niet. Maar de campings zijn over het algemeen goed te doen met alle voorzieningen. En vanaf de meeste campings in de Ardennen zijn er leuke uitstapjes te maken te voet of met de fiets.

Ook het aangrenzende Duitsland heeft veel te bieden voor de camperaar. Duitsland is een top land als het over het aantal camper plaatsen gaat. In ieder dorp stad of gehucht kunt u wel terecht meet de camper. Maar ook bij de grote attracties zijn er wel camper plaatsen te vinden waar u kunt overnachten.
De leukste campers van particulieren zijn te huur in Limburg. Of u nu een bus camper wilt huren of een grote camper met meer slaap plaatsen alles is te huur voor een leuke camper vakantie.

Door ck13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *