Camper op maat laten bouwen?

Bij Customcamp kunt u een Camper op maat laten bouwen geheel naar uw eigen wensen. Op de website van Customcamp kunt u veel voorbeelden zien wat ze al allemaal gemaakt hebben voor camper klanten. Veel bestelbussen worden omgebouwd naar camper. Met veel indelingen zoals een dwars bed of een lengte bed. Toilet en douche er in aan u de keuze. U word van A tot Z begeleid naar een perfecte camper.

Veel verschillende indelingen voor de camper.

Ook kunt u veel voorbeelden bekijken en zo wat camper inspiratie opdoen voor de bouw van uw nieuwe camper. Een voertuig kunt u in overleg met Customcamp aanschaffen. Maar zij hebben de beste connecties met bedrijven die bussen of andere voertuigen verkopen. Neem zeker contact op met deze top camper bouwer en laat uw dromen waar maken. Alles is mogelijk om in de camper te laten maken. Geheel zelfstandig zonder stroom nodig te hebben door een zonnepaneel te plaatsen, of een heerlijke warme camper door een verwarming systeem? U verzint het en zij maken het waar voor u.

Waar gaat u heen met uw nieuw gebouwde camper?

Als u de afspraken heeft gemaakt met Customcamp en zij begonnen zijn aan de bouw van uw nieuwe camper. Dan kunt u alvast plannen gaan maken om uw eerste camper reis te gaan maken. Meestal kiezen de meeste nieuwe eigenaren van een camper om snel even een weekendje in eigen land te verblijven. Even wennen aan de nieuwe camper en genieten van de vrijheid. En daarna een heerlijke camper trip te maken naar bijvoorbeeld Scandinavië. Of naar een warm land zoals Frankrijk en Spanje. U kunt alles ontdekken met de camper en u heeft alles bij de hand.

Door ck13